ECODUR T 20

ECODUR® T 20

Flexibel fästmassa som är särskilt lämplig för montering av tät keramik på väggar och golv inomhus och utomhus. Rekommenderas för keramikplattor samt natursten som är okänslig för missfärgning. Lämplig för montering av keramik på keramik (inomhus), i våtrum, simbassänger och på värmegolv. Vid montering av natursten som är deformationskänslig eller för användning i simbassänger kontakta Teknisk service. Lämplig för användning både inomhus och utomhus.

FÖRPACKNINGSSTORLEK: 15 kg  

      Säkerhetsdatablad        

         EC1plus-certifikat       

Prestandadeklaration

Byggvarudeklaration

 

     
SKIKTTJOCKLEKAR: 1-25 mm
MATERIALÅTGÅNG: Ca 2,4 kg/m2 med 8 mm tandad fixkam.
VATTENMÄNGD: ca 4,8 l/säck, upp till 6,0 l vatten för användning som flytande fästmassa på golv.
BRUKSTIDER: 3 timmar vid +20 ºC och 65 % RH. Öppentiden är ca 30 minuter. Efter ca 12 timmar är produkten gångbar och kan fogas. Arbetstemperaturen får ej understiga +5 ºC.
LAGRING: Minimum 12 månader från tillverkningsdatum om den förvaras i oöppnad förpackning i en torr och sval miljö.
         

Underlag

Underlaget ska vara rent, torrt och fritt från sprickor och annat som kan inverka negativt på vidhäftningen. Svaga ytskikt ska avlägsnas. Följ alltid gällande byggnormer.

Blandning/läggning

Blandas med rent kallt vatten (maskinvisp rekommenderas). Montering på väggar och golv måste utföras enligt gällande byggnorm. För att säkerställa tillräcklig vätning, tryck varje platta på plats med en lätt vridning innan skinnbildning. Välj fixkam efter plattans storlek.

  • Antal artiklar: {{ cart.count }}st
  • Totalt: {{ cart.formattedTotalWithDiscount }}
Gå till kassan