• Robo-Stripper

  robo-stripper.jpg

  Golvstripper för borttagning av de flesta golvbeläggningar. Robo-Stripper kan manövreras vibrationsfritt via en 2-hands kabelbunden fjärrkontroll.

  Läs mer

  Premium

 • Turbo-Stripper

  43778_Turbo_02_37b1baa5b8.jpg

  Golvstripper för professionell borttagning av golvbeläggning. Lämplig för hellimmade gummi- och sportmattor. 2,6 kW motor med mjukstart, självgående med frikoppling på handtaget, frånslagningsbrytare vid återstart och löstagbara vikter.

  Läs mer

  Premium

 • Extro-Stripper

  EXTRO_66_798_11a6af032d.jpg

  Tronföljaren till legendariska Super-Stripper har en avverkningsgrad upp till 80 m²/h når högsta effekt ett genom optimalt samspel mellan drivhjul och bladmotor. Pull-back-system för ökad driftsäkerhet och snabb och effektiv bearbetning av stora ytor.

  Läs mer

  Standard

 • Vario-Stripper Silent

  38764_Vario_Silent_b87df00c69.jpg

  Extra tyst självgående golvstripper för användning på medelstora ytor. Lämplig för borttagning av PVC-, linoleum- och gummibeläggningar. Med en tyst motor kan den även köras i ljudkänsliga miljöer så som sjukhus, kontorsbyggnader etc.

  Läs mer

  Standard

 • Cayman-Stripper

  CAYMAN_f66fa5f116.jpg

  Den senaste strippern från WOLFF tar bort golvbeläggningar av PVC, linoleum, gummi och textil. Självgående för enkel manövrering och med lättåtkomliga reglage på handtaget. Löstagbara vikter underlättar transport i bil. Perfekt skärresultat genom oscillerande bladrörelser.

  Läs mer

  Standard

 • Eco-Stripper

  13993_ecostripper2009_93800de7e1.jpg

  Prisvärd maskin för universell användning på små till medelstora ytor. Kan användas som handverktyg eller köras stående med handtag. 2,0 kW motor med mjukstart.

  Läs mer

  Budget

 • Junio Stripper

  16876_Junio-Stripper2009_01_748f935bdf.jpg

  För borttagning av textilbeläggningar, skumbaksida eller glasfiberväv på mindre golv- eller väggytor. Lämplig för arbete på svårtillgängliga ytor som fönsterkarmar, under element eller i trappor.

  Läs mer

  Budget

 • Tango (Single-disc)

  tango.png

  Smidig slipmaskin på 1,0 kW som slipar och ruggar slipsatser och spackel, slipar trä- och korkgolv eller våtrengör heltäckningsmattor och polerar hårda golv.

  Läs mer

  Standard

 • Starvac M 55

  starvac.png

  Kompakt och kraftfull industridammsugare för både våt och torr rengöring.

  Läs mer

  Standard

 • Compactclean

  38909_neu_b60f8ca22c.jpg

  Robust och kompakt dammsugare för dammsugning av torrt damm. Lämplig för dammsugning av mindre ytor, t.ex. vid borrning, eller för vanlig städning. När en annan maskin startas, kopplad till Compactclean, startar automatiskt dammsugaren.

  Läs mer

  Standard

Sida: 1 , 2 , 3 ,